Het stappenplan en de constructie en bekleding van objectmatige dozen

In deze werkmap wordt als eerste uitgebreid stilgestaan bij al de activiteiten, die een rol spelen bij het tot stand komen van het maken van een doos. Dit geschiedt aan de hand van een uitgewerkt ‘stappenplan’, waardoor men zicht krijgt op de te bouwen doos en in staat is om knelpunten van te voren op te lossen. De voorwaarden en beperkingen, schetsen, constructietekeningen, en dergelijke worden hierin behandeld. Dit stappenplan is toepasbaar op zowel eenvoudige als gecompliceerde dozen. Het is uit de dagelijkse praktijk ontstaan.

Dit ‘stappenplan’ dient men zeker te gebruiken bij dozen met afwijkende vormen in de bodem en de deksel, die worden besproken. De totstandkoming van allerlei mogelijkheden met hoekige en holle en bolle vormen in dozen worden duidelijk stapsgewijs, met verhelderende tekeningen, beschreven. Dit betreft zowel de bouw ervan als het bekleden.

 

Inhoudsopgave

  1. Het stappenplan
  2. De constructie en bekleding van objectmatige dozen: ‘hoekige dozen’
  3. De constructie en bekleding van objectmatige dozen: ‘dozen met hollingen en bollingen’

 

© Cor Aerssens, 1998

Nederlandstalig. Not available in English.
Werkmap, A4, 120 grs., ongeveer 120 bladzijden.
Prijs: € 28,00 per stuk (exclusief verzendkosten).
Na ontvangst bestelformulier, bevestiging bestelling en betaling op bankrekening, wordt het bestelde per PostNl verzonden, volgens de geldende tarieven. Bestellen